Casa Diavolului `!

In Bucureşti, Diavolul are doar 2 case. Una dintre ele i`a fost oferita de credinciosii lui. Pe cealalta si`a procurat`o singur, dupa ce a semnat acolo mai multe contracte (anume 3).

Casa pe care i`au oferit`o credinciosii este biserica satanista, cunoscuta si sub numele de biserica Davilla. Lacasul de cult a fost inchis in urma unei razii a politiei, iar ocupantii au fost evacuati. In mitologia urbana, biserica se afla incă în proprietatea Diavolului. Demonica clădire se află in Panduri, pe langă Academia Militara. Este recognoscibilă dupa crucea strambă de deasupra turlei. Crucea a fost dislocată de o bombă germana, atunci cand nemtii, în septembrie 1944, si-au pus in cap sa darame palatul Cotroceni. Inauntrul cladirii cresc cativa otetari. Pe pereti, drept ornamente, se gasesc cruci intoarse si cifre.

Casa Diavolului, despre care scriu aici, este casa in care sta Deni. Casa se remarca prin iedera care o acopera si prin cei 3 câini (2 bullterrieri şi un câine-lup) care stau mereu în curte. In perioada interbelica, un Barba Albastră local a ucis acolo 2 femei. Tot acolo s`a mai sinucis o femeie. In noptile cu luna plina, pe peretele casei aceia dintre noi care stim să citim putem vedea “666″. Dupa cum spuneam în sapou, casa se gaseşte pe strada general Praporgescu, la nr 19. Puteti s`o vizitati de pilda când mergeti sa beti ceva în “Que passa”.Image
 

SURSA: Google.Ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s